• logo
  • osnovna stranica
  • Општински суд у Травнику

    Иди на садржај
    BosanskiHrvatskiSrpskiСрпскиEnglish

    Извршена адаптација уредских просторија

    24.08.2012.

    Током колективног годишњег одмора у згради суда су извршене адаптације неколико уреда који су окречени и у којима су измијењене подне простирке.Истовремено је од подузећа “ФИС” Витез извршена поруџба канцеларијског намјештаја тако да су уреди који изграђени и завршени крајем 2011. и почетком 2012.године  у потпуности опремљени потребним канцеларијским намјештајем,који својим кавлитетом задовољава све потребе своје намјене.

     

    У непосредној близини зграде суда, тачније са сјеверне стране зграде, један дио земљишта  је поплочан и стављен у функцију за паркирање возила суда,а други дио земљишта који се налази са јужне стране  зграде суда непосредно испред гаража суда, је такођер поплочан и заштићен металном оградом и стављен у функцију за потребе остављања службених возила и смјештање контејнера за одлагање отпада.Све радове је изводило ЈКП”Башбунар” Травник.

     

    Иако је Колективни годишњи одмор трајао пуних пет седмица,све службе у суду и Судска одјељења су неометано функционисала,а по завршетку одмора одмах су заказане сједнице одјела на којима се разматрала анализа рада рјешавања старих списа у складу са сачињеним Планом за рјешавање старих списа.

     

    Опћинском суду у Травнику достављен је извјештај инетрне ревизије који је обухватио финансијско пословање односно реализацију планираног буџета, који је садржи само позитивне оцјене рада као и законито проведене поступке јавних набавки код извођења радова на адаптацији зграде суда .

     

     

    669 ПРЕГЛЕДА

    Контрола радног времена

    04.02.2010.

    У Опћинском суду у Травнику у тијеку је поступак набаве опреме за регистрацију контроле радног времна за упосленике суда са терминалом за регистрацију упослених и идентификационим картицама.


    Овај пројекат има за циљ даље побољшање у евиденцији и контроли радног времена, као и опћенито даљег одржања и унапређења учинковитости и ефикасности у раду овог суда.

     

    699 ПРЕГЛЕДА

    Одобрен идејни пројекат за реконструкцију таванског простора

    04.02.2010.

    У Опћинском суду у Травнику у тијеку су активности на реконструкција таванског простора у згради суда, тј. претварање таванског простора у уредске просторе, па је у циљу реализације истог, од стране Владе КСБ/СБК Травник, одобрен Идејни пројекат, а у фази је усвајање и одобрења Главног пројекта.

    Након усвајања Главног пројекта, сљеде активности на спровођењу поступка темељем Закона о јавним набавама БиХ  за извођење грађевинско занатских и других радова у поткровљу зграде суда, што представља један од већих капиталних издатака и пројеката суда за текућу 2010.годину.

    702 ПРЕГЛЕДА

    Планирана набавка нове телефонске централе

    03.02.2010.

    Опћински суд у Травнику упутио је Влади СБК захтјев за спровођење конкурентског поступка јавне набаве за набаву нове телефонске кућне централе.

    Искориштењем техничких могућности нове телефонске централе отклонит ће се постојећи проблеми узроковани дотрајалошћу постојећих инсталација, а који су се огледали у честим кваровима и застоју у раду.

    Такођер, набавом нове телефонске централе осигурат ће се и нова нумерација локалних и вањских телефонских бројева који ће бити директно увезани у локалном и вањском саобраћају.

     

    664 ПРЕГЛЕДА

    Извршена замјена старих апарата за гашење пожара

    07.09.2009.
    У септембру / рујну 2009.године у сарадњи са Ватрогасним друштвом Травник у згради Опћинског суда Травник извршена је замјена старих апарата за гашење пожара и постављање нових.
    661 ПРЕГЛЕДА

    Реконструкција и адаптација одјела земљишно књижног уреда

    25.08.2008.
    Дана 24.07.2008. године започели су радови на реконструкцији просторија ЗК уреда.Инвеститор је Министарство правде Ф БиХ и Јединица за имплементацију пројекта Свјетске банке . 
    671 ПРЕГЛЕДА
    • 1 - 6 / 6
    • 1