• logo
  • osnovna stranica
  • Кантонално тужилаштво
    Средњобосанског кантона

    Иди на садржај
    BosanskiHrvatskiSrpskiСрпскиEnglish
  • Оптужнице
  • Потврђене оптужнице
  • Одјељење привредног криминала

    Одјељење привредног криминала

    Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Кантонално тужилаштво Средњобосанског кантона подигло је оптужницу против Ехлимане Тустоња због основане сумње да је починила кривично дјело злоупотреба положаја или овлаштења из члана 383. став 1. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине. Предметна оптужница потврђена је у цијелости од стране Опћинског суда у Травнику.17.04.2024.
    Кантонално тужилаштво Средњобосанског кантона подигло је оптужницу против Јасминке Махмутбеговић због основане сумње да је починила кривично дјело Злоупотреба положаја или овлаштења“ из члана 383. став 1. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине у стицају са кривичним дјелом Кривотворење службене исправе из члана 389. став 1. КЗ Ф БиХ, а све у вези са чланом 54. истог Закона. Предметна оптужница потврђена је у цијелости од стране Опћинског суда у Бугојну.05.04.2024.
    Кантонално тужилаштво Средњобосанског кантона подигло је оптужницу против Фатиме Друшко због основане сумње да је починила кривично дјело злоупотребе положаја или овлашћења из члана 383. став 2. у вези са ставом 1. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине. Предметна оптужница потврђена је у цијелости од стране Опћинског суда у Бугојну.29.03.2024.
    Кантонално тужилаштво Средњобосанског кантона подигло је дана 20.03.2024. године оптужницу против Ружице Невјестић због основане сумње да је починила кривично дјело недозвољена трговина из члана 267. став 2. у вези са ставом 1. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине. Предметна оптужница потврђена је у цијелости од стране Опћинског суда у Травнику дана 22.03.2024. године.28.03.2024.
    Кантонално тужилаштво Средњобосанског кантона подигло је оптужницу против Расима Мерџанића због основане сумње да је починио кривично дјело Удруживање ради чињења кривичног дјела из чл. 340 ст. 1 Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине, кривично дјело Кривотворења исправе из чл. 373 ст. 2 у вези става 1 и кривично дјело Шумска крађа из чл. 316 ст. 2 КЗ Ф БиХ, а у вези са чланом 54 КЗ Ф БиХ, Ешефа Салихагића да је починио кривично дјело Удруживање ради чињења кривичног дјела из чл. 340 ст. 2 КЗ Ф БиХ у стицају са кривичним дјелом Злоупотреба положаја или овлашчења из чл. 383 ст. 2 КЗ Ф БиХ, и Шеховић Неџада да је починио кривично дјело Удруживање ради чињења кривичног дјела из чл. 340 ст. 2 КЗ Ф БиХ у стицају са кривичним дјелом Злоупотреба положаја или овлашчења из чл. 383 ст. 2 КЗ Ф БиХ. Предметна оптужница потврђена је у цијелости од стране Опћинског суда у Кисељаку.19.02.2024.
    Кантонално тужилаштво Средњобосанског кантона подигло је оптужницу пред Кантоналним судом у Новом Травнику против: 1. Елмедин Хускић, 2. Смаје Салчиновић због основане сумње да су починили кривично дјело Злоупотреба положаја или овлаштења из члана 383. став 3. у вези са ставом 1. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине, 3. Јосипа Гуја због основане сумње да је починио кривично дјело Злоупотреба положаја или овлаштења из члана 383. став 3. у вези са став 1. Кривичног закона Федерација Босна и Херцеговине, 4. ГУЈА ТРАДЕ Друштво са ограниченом одговорности Кисељак због основане сумње да је починио кривично дјело Злоупотреба положаја или овлаштења из члана 383. став 3. у вези са чланом 128. став 1. тачка ц) Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине. Предметна оптужница потврђена је у цијелости од стране Кантоналног суда у Новом Травнику.06.02.2024.
    • 1 - 6 / 54
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 9