• logo
  • osnovna stranica
  • Кантонално тужилаштво
    Средњобосанског кантона

    Иди на садржај
    BosanskiHrvatskiSrpskiСрпскиEnglish
  • Оптужнице
  • Потврђене оптужнице
  • Одјељење општег криминала

    Одјељење општег криминала

    Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Кантонално тужилаштво Средњобосанског кантона подигло је оптужницу против Омеровић Сенада због основане сумње да је починила кривично дјела Непрописно и неправилно извођење грађевинских радова из члана 326. став 2. у вези са ставом 1. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине. Предметна оптужница потврђена је у цијелости од стране Опћинског суда у Кисељаку.17.04.2024.
    Кантонално тужилаштво Средњобосанског кантона подигло је оптужницу против: 1. БФС Геселлсцхафт фур Францхисе-Сyстеме д.о.о. Крешево, БФС д.о.о. Крешево због основане сумње да је починио кривично дјело Тешко кривично дјело против опште сигурности људи и имовине из члана 328. став 4. у вези са ставом. 1. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине у вези са чланом 323. став 2. у вези са чланом 128. став 1. тачка а) Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине, 2. Санеле Козадра и Бојане Кењић због основане сумње да су починиле кривично дјело Тешко кривично дјело против опште сигурности људи и имовине из члана 328. став 4. у вези са ставом. 1. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине у вези са члана 323. став 4. и став 2. а све у вези са чланом 31. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине.13.03.2024.
    Кантонално тужилаштво Средњобосанског кантона подигло је оптужницу против Матошевић Крижана због основане сумње да је починио кривично дјело „Изазивање опће опасности “ из члана 323. став 1 Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине, те Марић Јосипа због основане сумње да је починио кривично дјело помоћ учинитељу након почињеног кривичног дјела из члана 346. став 1. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине. Предметна оптужница потврђена је од стране судије за претходно саслушање Опћинског суда у Травнику дана 07.03.2024. године.13.03.2024.
    Кантонално тужилаштво Средњобосанског кантона подигло је оптужницу против Дениса Сујолџић због основане сумње да је починио кривично дјело пријеваре из члана 294. став 1. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине. Предметна оптужница потврђена је од стране судије за претходно саслушање Опћинског суда у Травнику дана 05.03.2024. године.13.03.2024.
    Кантонално тужилаштво Средњобосанског кантона подигло је оптужницу против Санела Злотрг због основане сумње да је починио кривично дјело овјеравање неистинитог садржаја из члана 375. став 1. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине. Предметна оптужница потврђена је од стране судије за претходно саслушање Опћинског суда у Травнику дана 06.03.2024. године.13.03.2024.
    Кантонално тужилаштво Средњобосанског кантона подигло је оптужницу против Едина Бегановића због основане сумње да је починио кривично дјело „Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога из члана 238 став 1. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине у стицају са кривичним дјелом „Припремање кривичног дјела“ из члана 339. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине и продуженим кривичним дјелом „Кривотворење исправе“ из члана 373. став 2. у вези са ставом 1. у вези са чланом 55. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине, све у вези са чланом 54. Кривичног закона Федерације Босне и Херцеговине.27.02.2024.
    • 1 - 6 / 230
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 39