• logo
  • osnovna stranica
  • Кантонални суд у Мостару

    Иди на садржај
    BosanskiHrvatskiSrpskiСрпскиEnglish

    Притужбе или похвале на рад судија и упосленика Кантоналног суда у Мостару

    12.09.2010.

    Притужбе на рад судија Жупаниског/Кантоналног суда у Мостару требате доставити Високом судском и тужилачком вијећу БиХ, које је једино овлаштено да разматра те притужбе.


    Упутство за попуњавање Обрасца за улагање притужбе или похвале на рад упосленика

    У ЖУПАНИЈСКОМ-КАНТОНАЛНОМ СУДУ У МОСТАРУ

    Молимо да пажљиво прочитате наредна упутства прије него што попуните приложени Образац за улагање притужбе или похвале против упосленика у ЖУПАНИЈСКОМ-КАНТОНАЛНОМ СУДУ У МОСТАРУ (у даљем тексту СУД)

     

    1. Све податке унесите штампаним словима или откуцајте на писаћој машини осим када је потребно да ставите свој потпис.

     

    1. Наведите што више података о наводној повреди дужности/непрофесионалном понашању или похвалу, као и битне датуме, вријеме и мјеста; наведите Вама познате свједоке.

     

    1. Приложите копије свих релевантних докумената које посједујете или јасно наведите документе за које сматрате да садрже доказ о наводној повреди дужности или непрофесионалном понашању, или похвали.

     

    1. Уколико је потребно, можете користити додатне листове папира.

     

    1. На образац ставите свој потпис и датум и пошаљите га у Уред предсједника суда, на адресу наведену у обрасцу или путем е-маил адресе суда , или уложите у кутију „Притужбе и Похвале“ која се налази на улазу у суд.

     

    1. Уред предсједника суда прима и анонимне притужбе (путем поште или електронски на е-маил адресу суда или улагањем у кутију „Притужбе и Похвале“ која се налази на улазу у суд.), али му је у тим случајевима отежано или онемогућено прибављање додатних доказа, што може довести до одбачаја притужбе или похвале због недовољности доказа.

     Образац се налази на десној страни.

    2634 ПРЕГЛЕДА
    • 1 - 1 / 1
    • 1