• logo
  • osnovna stranica
  • Врховни суд Федерације Босне и Херцеговине

    Иди на садржај
    BosanskiHrvatskiSrpskiСрпскиEnglish

    Поштовани корисници,

    У жељи да остваримо напредак у комуникацији са корисницима услуга суда и допринесемо развоју транспарентнијег правосуђа, желимо Вам добродошлицу на званичну wеб страницу Врховног суда Федерације Босне и Херцеговине.

    Презентација је настала као израз тежње да се кроз представљање организације, те надлежности и положаја који овај суд има у мрежи судова грађанима приближе права која им по закону припадају, као и начин њиховог остваривања.

    У жељи да рад суда учинимо што доступнијим грађанима на интернет презентацији суда, поред Информатора о раду, објављујемо статистичке извештаје о раду, одлуке које Одјељење судске праксе издваја као значајне за рад тог одјељења, публикације суда, распоред суђења, као и саопштења поводом свих одлука донесених у предметима који су изазвали интересовање јавности.

    Надамо се да ћемо на овај начин јавности приближити рад суда и оправдати повјерење грађана, а помоћу Ваших сугестија, примједби и похвала настојаћемо заједно допринијети што бољем и ефикаснијем раду суда и владавине права.

     

    ПРЕДСЈЕДНИЦА СУДА
    Весна Станковић-Ћосовић

    828 ПРЕГЛЕДА
    Весна Станковић-Ћосовић, Предсједница Врховног суда Федерације Босне и Херцеговине
    • 1 - 1 / 1
    • 1