• logo
  • osnovna stranica
  • Општински суд у Какњу

    Иди на садржај
    BosanskiHrvatskiSrpskiСрпскиEnglish

    Најава догађаја

    31.10.2017.

    Седмице судске нагодбе у судовима у БиХ

    од 6. до 17. новембра 2017.

     

    (Сарајево,  31. октобар 2017.) – Седмице судске нагодбе организују се у свим првостепеним и другостепеним судовима у БиХ у периоду од 6. до 17. новембра 2017. године. Ова активност се реализује у оквиру Пројекта унапређења ефикасности правосуђа ИИ којег финансира Влада Норвешке, а имплементира Високо судско и тужилачко вијеће Босне и Херцеговине (ВСТВ БиХ).

     

    Циљ организовања „Седмицâ судске нагодбе“ јесте рјешавање што је могуће већег броја предмета мирним путем, у скраћеном поступку, који је економичнији и бржи за странке.  Промоцијом мирних начина рјешавања спорова, ВСТВ БиХ жели извршити позитиван утјецај на ефикасност судских поступака те промјену приступа суда и странака рјешавању спорова. Приоритет се поставља на брзо и ефикасно рјешавање, с акцентом на задовољство странака на исход спора и услугу суда.

     

    Странке заинтересоване да своје предмете ријеше судском нагодбом могу се самостално, преко свог заступника или у договору са супротном страном писаним приједлогом или на други начин обратити суду односно поступајућем судији и предложити закључење судске нагодбе. Поступајући судија ће, у складу са одредбама Закона о парничном поступку, током цијелог поступка настојати да спор ријеши у складу са исказаном вољом странака.

     

    За више информација молимо да обратите вашем суду.

     

     

    Неуручени позиви

    07.09.2010.

    Листа неуручених позива и пошиљки

    Неуручене пошиљке које је странка вратила и обавјестила примаоца да их могу преузети у Опћинском суду у Какњу исте могу преузети у писарници суда, приземље зграде соба бр.1.

    Рок за подизање писмена је 15 дана.

     

    669 ПРЕГЛЕДА
    • 1 - 2 / 2
    • 1