• logo
  • osnovna stranica
  • Општински суд у Цазину

    Иди на садржај
    BosanskiHrvatskiSrpskiСрпскиEnglish
  • Рад суда
  • Запослени у суду
  • Предсједник суда

    Предсједник Опћинског суда у Цазину

    22.03.2021.

    Поштовани посјетитељи,
    добро дошли на wеб страницу Опћинског суда у Цазину. 

    У будућности намјеравамо страницу учинити што је могуће више садржајно богатијом у складу са постављеним професионалним стандардима, а све како би омогућили грађанима да имају што квалитетнији увид у рад самог суда, олакшан приступ јавним подацима и могућност да своје примједбе, сугестије и похвале доставе путем е-маила које ће између осталог служити као један од орејнтира за будуће дјеловање самог суда. Примарни циљ суда кроз наредни период бит ће да се системским дјеловањем остваре стратешки циљеви правосуђа БиХ који ће у коначници довести до узорне ефикасности и ажурности самог суда. 



    Предсједник Опћинског суда у Цазину
    Ерол Хусић


    БИОГРАФИЈА

    Предсједник Опћинског суда у Цазину Ерол Хусић рођен је 11.04.1984. године у Бихаћу гдје има и пребивалиште.

                    Цијела професионална каријера везана му је искључиво за правосуђе.

                    Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Бихаћу 2008. године .

                    Волонтерски рад, односно стручно оспособљавање за самосталан рад у струци обавио је у Кантоналном тужилаштву Унско-санског кантона, након чега је 2010. године положио правосудни испит.

                    Одлуком Високог судског и тужилачког вијећа Босне и Херцеговине у априлу 2011. године именован је за стручног сарадника у Опћинском суду у Бихаћу, а у марту 2015. године за судију Опћинског суда у Цазину.

                    Обнашајући функцију судије Опћинског суда у Цазину радио је на предметима грађанског реферата ( парнични, ванпарнични и извршни предмети), те у мањем обиму на предметима кривичног реферата. Прије именовања за предсједника суда обнашао је и функцију предсједника грађанског одјељења Опћинског суда у Цазину.

                     За предсједника Опћинског суда у Цазину именован је Одлуком Високог судског и тужилачког вијећа Босне и Херцеговине на мандат од четири године почев од 22.03.2021. године.    

    2687 ПРЕГЛЕДА
    • 1 - 1 / 1
    • 1