• logo
  • osnovna stranica
  • Кантонални суд у Ливну

    Иди на садржај
    BosanskiHrvatskiSrpskiСрпскиEnglish
  • Документи
  • Предвидиви рокови
  • Извјештаји о предвидивим роковима

    Извјештаји о предвидивим роковима

    Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Сукладно чланку 16. ставак 1. Правилника о временским оквирима за поступање по предметима у судовима и тужитељствима у Босни и Херцеговини, Кантонални суд у Ливну објављује извјешћа о поштивању оптималних и предвидивих рокова у текућој календарској години на разини овог суда.28.01.2024.
    Сукладно чланку 16. ставак 1. Правилника о временским оквирима за поступање по предметима у судовима и тужитељствима у Босни и Херцеговини, Кантонални суд у Ливну објављује извјешћа о поштивању оптималних и предвидивих рокова у текућој календарској години на разини овог суда.30.01.2023.
    Сукладно чланку 16. ставак 1. Правилника о временским оквирима за поступање по предметима у судовима и тужитељствима у Босни и Херцеговини, Кантонални суд у Ливну објављује извјешћа о поштивању оптималних и предвидивих рокова у текућој календарској години на разини овог суда.28.01.2022.
    Сукладно чланку 16. ставак 1. Правилника о временским оквирима за поступање по предметима у судовима и тужитељствима у Босни и Херцеговини, Кантонални суд у Ливну објављује извјешћа о поштивању оптималних и предвидивих рокова у текућој календарској години на разини овог суда.28.01.2021.
    Сукладно чланку 16. ставак 1. Правилника о временским оквирима за поступање по предметима у судовима и тужитељствима у Босни и Херцеговини, Кантонални суд у Ливну објављује извјешћа о поштивању оптималних и предвидивих рокова у текућој календарској години на разини овог суда.29.01.2020.
    Сукладно чланку 16. ставак 1. Правилника о временским оквирима за поступање по предметима у судовима и тужитељствима у Босни и Херцеговини, Кантонални суд у Ливну објављује извјешћа о поштивању оптималних и предвидивих рокова у текућој календарској години на разини овог суда.18.01.2019.
    • 1 - 6 / 10
    • 1
    • 2