• logo
  • osnovna stranica
  • Окружни суд у Бањој Луци

    Иди на садржај
    BosanskiHrvatskiSrpskiСрпскиEnglish
  • Рад суда
  • Запослени у суду
  • Предсједник суда

    Предсједница суда


    Високо судско и тужилачко вијеће Босне и Херцеговине, током другог дана сједнице, која је одржана 9. и 10. новембра 2022. године у Сарајеву, донијело је одлуку о поновном именовању Марије Аничић-Згоњанин на позицију предсједнице Окружног суда у Бањалуци, коју функцију је обављала и у претходном мандатном периоду (од 1. 4. 2016. године). Именована је преузела дужност дана 10. новембра 2022. године.      


    3828 ПРЕГЛЕДА

    РИЈЕЧ ПРЕДСЈЕДНИЦЕ СУДА

    26.03.2018.

    Поштовани посјетиоци, добродошли на wеб страницу Окружног суда у Бањалуци

    У циљу бољег међусобног разумијевања и комуницирања, те остварења законске обавезе о јавном и транспарентном раду суда, креирали смо wеб страницу Окружног суда у Бањалуци, на којој можете пронаћи информације о организацији, начину рада и надлежностима овог суда, као и остале релевантне информације и актуелности које су од интереса за јавност, чиме желимо дати допринос развоју ефикасног, транспарентног и модерног правосудја, у процесу његове свеобухватне реформе.
    Овај начин комуникације је пут ка задобијању повјерења грађана у суд, у једнак приступ правди грађана пред судом и законом, у ефикасно и правовремено рјешавање предмета у складу са Уставом, законима и највишим стандардима заштите људских права и слобода, гарантованих Уставом и Европском конвенцијом о заштити људских права.

    Надамо се да ћете посјетом нашој wеб страници доћи до жељених информација, а ваша запажања, сугестије, примједбе или похвале су нам добродошле, у циљу ефикаснијег и дјелотворнијег рада овог суда, на обострано задовољство.

                                                                 

                                                                 Предсједница суда

                                                             Марија Аничић-Згоњанин

    3643 ПРЕГЛЕДА
    • 1 - 2 / 2
    • 1