• logo
  • osnovna stranica
  • Viši privredni sud

    Иди на садржај
    BosanskiHrvatskiSrpskiСрпскиEnglish

    БИОГРАФИЈА СЕКРЕТАРА ВИШЕГ ПРИВРЕДНОГ СУДА У БАЊОЈ ЛУЦИ

    26.12.2019.

    ДАНИЈЕЛА РАДОНИЋ

    рођена је у Бањој Луци 07. јуна 1978. године. Дипломирала је на Правном факултету у Бања Луци 2001. године, а мастер студије на Правном факултету Универзитета у Београду је завршила 9. маја 2023. године и стекла звање мастер правник из уже пословноправне научне области.

    Правосудни испит је положила у Бањој Луци 2006. године. Приправнички стаж је одрадила у Основном суду у Бањој Луци, а затим је у периоду од 2002. до 2010. године радила у НЛБ банци а.д. Бања Лука на правним пословима.

    Дужност секретара Вишег привредног суда у Бања Луци обавља од 02. августа 2010. године. Од 2011. године се налази на листи арбитара која се води при ЈУ Агенција за мирно рјешавање радних спорова Бања Лука, те обавља и поступке мирења и арбитраже.

    Од априла 2023. године уписана је у Регистар посредника у поступку споразумног вансудског финансијског реструктурирања који води Привредна комора Републике Српске.

    Аутор је Коментара Закона о мјеници Републике Српске са судском праксом те аутор и коаутор више приручника из области радног права и заштите личних података. Објављује стручне и научне радове из области мјеничног права, радног права и заштите личних података. 

     

    1006 ПРЕГЛЕДА
    • 1 - 1 / 1
    • 1